Recensies Booking.com

Mathijs | 9,6 | Booking.com 

‘Voortreffelijk’

Mooi en nette studio. Voorzien van alle gemakken met oog voor de kleinste details. Uitgerust en geïnspireerd. Rianne is een echte gastvrouw. Er stond wijn klaar bij binnenkomst, aangezien wij geen alcohol drinken stond er even later lekkere appelsap. Dat zijn de dingen die het speciaal maken, super attent! Heerlijk in het zonnetje gezeten in de tuin. Wij komen zeker nog eens terug!

Sharin | 9,2 | Booking.com 

‘Süßes Apartment mit guter Lage!’

Die Gastgeberin war sehr freundlich und hat uns super über Harlingen informiert. Außerdem war sie bezüglich des Check-ins und des Check-outs sehr flexibel!

Norbert | 10 | Booking.com 

‘Zelfs als je helemaal niet in Harlingen hoeft te zijn’

De prachtige en praktische inrichting en het geweldige ontbijt.

Martina | 9,6 | Booking.com 

‘Voortreffelijk’

Alles super, sehr individuell lecker und mit Liebe zubereitetes Frühstück

Recensies Bijzonderplekje.nl

Pascal en Rinny Koppenhagen  | ♥♥♥♥♥

‘Genoten!’

Genoten van de rust midden in de havenstad Harlingen! Prachtig appartement met tuin om even rustig een boek te lezen of het heerlijke uitgebreide (homemade) ontbijt van gastvrouw Rianne te nuttigen. Rianne heeft oog voor detail; dit zie je terug in de inrichting van haar appartement maar ook tijdens het weekend. Niets is haar teveel. Tips voor leuke (eet)plekjes of parkeerplek voor je oldtimer. Ook verraste ze ons bij binnenkomst met een heerlijke Friese suikerbrood met roomboter. We komen zeker terug!

Anne en Rob  | ♥♥♥♥♥

‘Wat is Harlingen een mooie stad’

Wat hebben wij genoten van het prachtig mooi ingericht huisje met een schitterende tuin. Wat is Harlingen een mooie stadje met leuke terrassen en mooie dorpen er om heen. Rianne is een hele leuke spontane gastvrouw en wij kregen elke morgen een heerlijk uitgebreid ontbijt. Wij komen beslist volgend jaar weer een weekje terug. DIT IS EEN ECHTE AANRADER !!!!

Lianne  | ♥♥♥♥♥

‘We hebben genoten van dit plekje!’

Als je op zoek bent naar een mooi, sfeervol plekje in ‘de Poort van Friesland’, dan ben hier in de NRDRHVN91 aan het juiste adres. Een knus huisje in de tuin van een monumentaal pand met een eigen ingang en verder voorzien van alle gemakken! Rianne heeft ons leuke restaurantjes aangeraden in Harlingen en de omstreken. Zo hoefden wij daar niet meer naar te zoeken en zaten we gelijk goed. Elke ochtend een heerlijk ontbijtje met een krant erbij, dat gaf ons het gevoel dat we er echt even helemaal uit waren. We hebben genoten van dit plekje!

Gerard en Marian  | ♥♥♥♥♥

‘Friesland heeft ons echt verrast’

Wij hebben heerlijk genoten van deze B&B, een schattig appartement met heel veel leuke originele details. Het authentieke dak in de slaapkamer doet je echt op vakantie voelen. Nooit eerder hadden wij een B&B bezocht, maar deze ervaring doet ons naar meer smaken. Harlingen is natuurlijk een prachtige stad, waar je heerlijk een terrasje kan pakken, iedere morgen even naar de haven om de boot naar Terschelling en Vlieland zien te vertrekken, de wind door je haren hoe fijn kan dat zijn. Wij zijn ook nog naar Bolsward gefietst, genoten op de pleinen, Friesland heeft ons echt verrast. Rianne is een fantastische gastvrouw, heerlijk ontbijt elke morgen lekker vers, met onze geliefde krant erbij. Helemaal TOP, wij komen gauw weer terug.